Services

De dienstverlening van AutoPromo kan bestaan uit:

  • Website maken in samenspraak, inclusief teksten en beeldmateriaal in overleg.
  • SEO=Search Engine Optimization: Wij zorgen dat zoveel mogelijk relevantie inhoud van jullie website door de juiste mensen gevonden gaat worden.
  • Social media advies en inrichten, inclusief teksten en beeldmateriaal in overleg.
  • Mailinglijsten opbouwen en desgewenst koppelen met website.
  • Website, social media koppelen en automatiseren.
  • (klassikale) instructie van WordPress, Social media, beeldbewerking etc.
  • Evenementenorganisatie ondersteuning met mailinglijsten, social media, persberichten met beeldmateriaal etc.

Turtleware

Turtleware Automatisering is dé totaalautomatiseerder om terug te vallen op automatiseringskennis in de breedte: software, hardware, eerlijk advies en de beste service.

www.turtleware.nl

SecondLife4PC

Voor hardware-reparatie (inclusief schoonmaken) eventuele inruil, recycling of kopen of huren van tweedehands (refurbished) hardware: pc’s laptops notebooks, printers, scanners, servers, harddisken, DVD-spelers, toetsenborden, muizen…

www.secondlife4pc.nl

TrainingsCentrum Uden

12 computers staan klaar voor bijna alle soorten (online) leerprogramma’s. Van Word, Excel, Access, mailinglijsten, WordPress, Photoshop, Lightroom, Sketchup tot en met “organiseer je documenten”. We hebben het allemaal. En als we het niet hebben, gaan we het wel maken!

www.tcuden.nl

Donderslag

Beeldmateriaal nodig voor je bedrijf? Video’s op Youtube of social media? Een nieuwe profielfoto voor LinkedIn? Wij komen het maken op locatie of j bent welkom in onze eigen studio.
We hebben daar continue-lampen, dus geen hinderlijk geflits.
We hebben een eigengebouwde autocue, zodat je niet al teveel tijd hoeft te steken in het leren van je tekst.
En ook wat achtergronden kun je kiezen: we hebben zelfs een green screen waardoor we achteraf nog een andere achtergrond kunnen kiezen…

www.donderslag.eu

Btrue

Don Freijters gebruikt zijn jarenlange ervaring met bedrijven om nu ook weer bedrijven vooruit te helpen. In het kort komt het erop neer dat hij ondernemers help en ondernemingen. Vaak gaat dit hand-in-hand, maar soms moet er ook goed gekeken worden naar het product- of dienstenaanbod en de communicatie daarvan naar de (potentiële) klanten. Met 1 afspraak ben je al een heel stuk wijzer!

www.btrue.nl